Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

onsdag 4. mai 2011

Sliteseier i 1. regionale runde NM J-16

Vi møtte et meget tent Strindheim lag til NM kamp ikveld. Kampen startet litt smånervøst fra begge lag der vi etterhvert tar føringen. Etter 17 min scoret Marthe HF på et langskudd fra ca 18 meter. Vi kommer ikke til så mange sjanser, før Sandra etter 24min har et fint raid og får lagt ballen ut til Marthe HF på 16 meter. Hun dribler av 2stk og skyter skrått nede ved stolperota, keeperen var sjanseløs. Etter mål kommer mål. Strindheim scoret etter noe rot i vårt eget forsvar. De siste 15min så blir vi løpende mye imellom, uten at Strindheim kommer til de helt store sjansene. 2 - 1 til pause.

2 omg bytter lagene på å føre kampen. Strindheim hadde et meget godt forsvar og en god midtbane som jobbet utrolig bra sammen. Monica jobbet knallhardt på midtbanen vår i denne perioden, men vi gjør mange feilvalg med ball og blir nok engang løpende imellom. De siste 15 min ble meget spennende der først Strindheim fikk 2 - 2 målet sitt annulert for offside. Med 3 min igjen scorer Marthe E vårt tredje mål, men en 17mai lengtende linjedommer viftet av for offside. Så med 15sekunder igjen kommer Strindheim alene mot Kristin i målet. Kristin redder med bena og returen treffer spissen i foten, men ballen treffer heldigvis stolpen og ut. Litt flaks må man ta med seg også. Alt i alt så jobber jentene knallbra selv om vi måtte slite får å hale seieren i land.

1 - 0 Marthe HF
2 - 0 Marthe HF
2 - 1 Strindheim

Banens Bærte: Marthe HF