Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

lørdag 28. mai 2011

4 - 1 over Molde i 2 regionale runde NM J-16

Det var en veldig spent gjeng som møtte Molde til NM kamp lørdag. Et lag vi ikke visste noen ting om før kampen. Vi tar tak i kampen fra første spark på ballen. Vi kjører rett og slett over Molde i 1 omg. Vi skaper endel halvsjanser både på cornere og gode innleg fra Maja på høyresiden. Marthe E scorer sitt første etter ca 9min. Ca 3 min etterpå er Marthe HF frempå med hodet og header inn vårt andre. Vi fortsetter og jobbe hardt med Maiken og Monica i spissen. Molde får noen farlige frispark, men Kristin plukker ned det som kommer. Etter vi får corner fra høyre så klarerer Molde og ballen lander på foten til Marthe E som kliner den i krysset fra 16 meteren. Et fantastisk mål! Vi skal også få 4 - 0 fra Marthe E med en god gammel tåblæser :) før dommeren blåser av til pause.
En meget god 1 omg fra jentene.

Når vi leder 4-0 til pause og legger ned så mye hard jobbing  i 1 omg, så slipper Molde litt mer til i 2 omg. De får sitt eneste mål i kampen på et frispark etter ca 57min. Resten av omgangen kontrolerer vi med godt forsvarsspill og god jobbing. Selv om fotball er et lagspill så vil jeg fremheve Siri, Hege og Marthe E med en meget god kamp. Nå er vi klar for 1 ordinære NM runde og det blir spennende og se hvem vi skal møte der.

1 - 0 Marthe E
2 - 0 Marthe HF
3 - 0 Marthe E
4 - 0 Marthe E