Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

tirsdag 13. desember 2011

Til en magisk gjeng

Kjære Anne Lise, Betlehem, Cathrine, Cecca, Elisa, Ellinor, Ellen, Gina, Hanne, Ingeborg, Karro, Kine Marie, Kristin, Lillian, Malen, Maria, Marie, Marthe E, Marthe HF, Mia Emilie, Mina, Monica, Oda, Renate, Tone og alle som har vært med på J-96 siden starten og selvfølgelig foreldrene.

Med tungt hjerte og stor mage så slutter jeg nå som trener for J-96, det har vært fantastiske år med mye moro og gleder, noen sorger har det også blitt på veien. Dere jenter har vært prisgitt med den magiske foreldregruppen som alltid har stilt opp for dere. Det skal dere være takknemlige for, det er ikke alle lag som er like heldige.
 En av de første cupene vi var på var Flå cup, der var dere mer opptatt av godteriflyet som fløy over oss enn å spille fotball, nesten alle av dere spilte også handball og på selbu cup ble den første ”ringen” dannet av foreldregruppa J Jeg ler meg nesten skakk i hjel når jeg tenker på hvor mye artig vi har hatt det sammen. En del skremming har det også blitt, Ikke sant Cecca og Renate J
Vår første reisecup var levanger cupen, der opplevde vi et ufyselig regnvær og teltet til treneren ble fylt med vann, det var så mye vann at noen til og med prøvde å sette teltet sitt i brann morgenen etter J
Året etter så dro vi til storsjøcupen og lits camping. Der ble vi vel enig om at vi ikke alltid er enige i dommeravgjørelser, men så er de nå svensker og da. Totalt så ble det vel 3 turer til Østersund.
Etter hvert så slo vi oss sammen med ottis jentene, det ble litt oss og de i starten, men alt i alt så gikk den overgangen knirkefritt J
Et av høydepunktene til alle tror jeg var skandia cup seieren i 2010. Det store utbruddet av glede vi så der var rett og slett magisk.
Vi har vært på dale carlia cup i borlange der vi nådde kvartfinale begge årene vi har vært med, vi vant også innmarsjen begge gangene. Det beviser at uansett hvor vi har vært så har vi gjort oss positivt bemerket. Til tross for at et par av jentene var sure og lekte gjemsel så ble det i hvert fall disco det siste året.
Jeg har gitt en stor del av meg selv, men dere har gitt så mye, mye mer tilbake. Jeg håper dere fortsetter og trene, om det blir fotball eller annen idrett det er ikke så viktig, men dere må fortsette å trene! Det har dere bare godt av, også en del av foreldrene inkludert meg selv har vel kanskje hatt godt av det J Jeg kommer helt sikkert til å følge med mange av dere i årene fremover selv om jeg ikke er treneren deres lenger.
Nok engang så vil jeg takke dere for magiske år sammen og ønsker dere alle lykke til i fremtiden med både vennskap og skole.
Som jeg alltid har sagt jenter. HA TRUA PÅ DOKKER SJØL!!!!!!!
Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.
Takk for meg
Mvh Stian