Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

søndag 11. september 2011

NM J-16 Semifinale. Eventyret fikk en brå slutt.

Vi møtte Tertnes fra Bergen til NM semifinale idag. Det skulle vise seg å bli en litt for tøff motstander.
Utleira starter kampen meget bra og vi setter press på Tertnes spillerne fra første stund. Både Tora og Monica er frempå med hodet på to gode dødballer, men de setter ballen utenfor. Kampen bølger frem og tilbake og Tertnes kommer høyere og høyere i banen. Så etter 14min setter spissen til Tertnes ballen kontant i målet og dermed 1-0 til bergenserne. Omgangen fortsetter med mye bra spill av begge lag og det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde fått 1-1 til pause, men det klarte vi desverre ikke.

Vi hadde troen på at vi kunne ta dette i 2 omg. Det skulle vise seg at vi ikke klarte og komme opp på samme nivå som i 1 omgang. Nå var det Tertnes som var det mest aggresive laget og de vant hver eneste duell. Jentene fra bergen fikk ganske raskt 2-0. Maja fikk en gedigen mulighet til å redusere til 2-1, men keeperen fikk hendene for raskt opp og avverget. Det virket som vi mistet troen på at dette kunne gå når Tertnes økte til 3-0. Vi gir de alt for mye rom og dette utnyttet Tertnes sin meget gode midtbanespiller Lisa Naaslund til det fulle. Tertnes øker til 6-0 før vi får et trøste mål av Monica som også ble banens bærte. På overtid får vi også 1-7 i sekken før dommeren blåser av.

Veldig synd at vi ikke klarer å følge opp en god 1omgang, men alt i alt så skal vi være stolte av å ha nådd så langt i vår første NM deltagelse.
Vi takker Tertnes for kampen og ønsker dere lykke til i Finalen.

Banens Bærte: Monica