Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

onsdag 8. juni 2011

NM Jenter 16: Vi vant 1-2 borte mot Gjelleråsen i 1. nasjonale runde

VI VANT 1-2 BORTE MOT GJELLERÅSEN
- OG VI ER KLARE FOR KVARTFINALE!!!!

Kampen ble spilt Onsdag 8 juni kl: 15:00 på Li Kunstgress
Proclaimers skrev engang en sang som het I would walk 500 miles. Vi gikk de ikke, vi løp de!!

Vi møtte et meget godt lag idag med mange gode enkeltspillere, men som lag så var nok vi de sterkeste.
Gjelleråsen presser oss bakover fra første spark på ballen og scorer 1-0 allerede i det 7. minutt. Etter dette kommer vi litt mer med. Marthe HF kommer seg rundt på høyre et par ganger og setter ballen utenfor. I det 20. min får vi en meget stor sjanse, men Marthe E treffer ikke rent nok, så keeperen  redder. Så etter 23.min så kommer Marthe E alene mot keeperen og kriger inn 1-1 målet. Marthe skader seg dessverre i duellen og klarer ikke å fortsette kampen.
Vi blir veldig presset resten av omgangen og den gode spissen til Gjelleråsen kommer rettvendt hver eneste gang, men vi klarer heldivis 1-1 til pause. Årsverste 1.omg!

2.omg starter lik den første. Hjemmelaget pusher på, men de spiller seg ikke til de helt store sjansene. Den største sjansen får de på et frispark som suser i tverrligeren, etter dette gjør vi om på formasjonen og satser kun på lange oppspill, dette betaler seg etter 63 min.
Marthe HF kjemper til seg ballen fra midtstopperne og setter iskaldt ballen forbi keeperen. Gjelleråsen treffer nok en gang tverrligeren pluss at Kristin redder oss med et skikkelig tigersprang. Etter det så kommer faktisk ikke Gjelleråsen til de store sjansene.
Mia tar spissen til de helt ut av kampen i denne perioden. Maiken løper som jeg aldri har sett før, Veronica tok det som kom på høyresiden og Hege ryddet unna i stor stil.
Vi kommer til noen fine overganger på slutten med Cecca og Karro, men de klarer ikke å sette ballen i mål.
I banespillet var nok Gjelleråsen det beste laget, men vi gikk ikke 500 miles, vi løp de!!
Magisk laginnsats. Vi hadde også 6 supportere som støttet laget godt under kampen. Tusen Takk

En stor takk til Gjelleråsen for en spennende kamp og en fantastisk mottagelse.
Alt fra ledere, trenere og spillere var veldig hyggelige og vennlige både før og etter kampen.

1-0 Gjelleråsen 7.min
1-1 Marthe E 23.min
1-2 Marthe HF 63.min

Banens Bærter: Hele laget! Selv om det blir lite eller ingen spilletid på noen, så er dere like viktige alle sammen!!
Litt morro å lese hva Lyn skriver på sin side, de har nå tippet feil for 3 gang på rad.

Det er en STOR prestasjon jentene har gjort!
Langt over 150 lag var påmeldt i NM J16 fra syd til nord. Vi er nå blandt de 8 beste - det står det respekt av!!!!