Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

fredag 1. april 2011

Rapport fra treningsleir i Østersund:

Fredag: Bussturen gikk veldig bra - i fred og fordragelighet. En liten stopp på Storlien med passkontroll!!!! (hmm.. det var 1.april ja...) Vi bodde på Frösön Vandrarhem, kjempereal plass å bo. Været på fredag var helt fantastisk - sol fra blå himmel! Vi hadde 2 flotte timer med trening ute på Lövstad IP. Etter en god middag på Frösön ble kvelden tilbragt på rommene. Det skulle bli en tidlig kveld... (De siste sloknet 00:30)

Lørdag: Laglederne hadde den glede av å vekke jentene med full styrke på musikken, før de ble kommandert opp med påkledening på 10 minuter og klar for oppstilling (Vi bodde jo tross alt på en gammel militærleir) Det ble oppstilling og marsjering til frokost. Etter frokost hadde vi en trenigsøkt på Jämtkraft Arena. Nok en fin treningsøkt, men litt slappe i begynnelsen ( mon tro om det skyldes mangel på søvn.....) Trenerne måtte bare lure jentene med at neste treningsøkt kom til å bli steinhard med knallhard intervalltrening i 2 timer.... Vi dro tilbake til Frösön for lunsj - kjøttpudding var kanskje ikke alles favoritt, så det var en del som havnet på McDonalds på shoppingen etterpå. Etter shoppingen ventet den "knallharde" trenigsøkten - jentene fikk beskjed om at de skulle starte med å jogge til arenaen. Etter en liten æresrunde på området havnet de i gymsalen med 1,5 time med innebandy. Gjett om jubelen stod i taket! Etter treningen ventet middag, spillermøte og hygge! I dag sovnet alle i rett tid.

Søndag: Ble en litt mildere vekking enn på lørdag, men alle måtte stille opp for marsjering til frokost. Etter frokost dro vi til Lövstad for å spille treningskamp mot Krokom flickor -96. Vi vant kampen 3-1. Det var en kamp som vi styrte, med mye godt kombinasjons spill, innsats og vilje. En artig kamp med mange sjanser. Her fikk alle jentene tilnærmet lik spilletid. Etter kampen var det tilbake til Frösön for dusjing, pakking, rydding og lunsj. Turen ble avsluttet med en liten stopp på Konsum på Storlien for å få brukt opp siste slant med penger.

Lagledelsen takker jentene for en MAGISK helg! Dere er helt fantastiske jenter!
Til info til dere foreldre fikk jentene kjempe mye ros og skryt for sin oppførsel fra betjeningen på Frösön. Bilder finner dere her: Fredag - Lørdag - Søndag