Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

lørdag 25. desember 2010

Oppsummering 2010

Hvilken sesong! Vi har gjennomført årets sesong med 2 11'er lag. Alle jentene har fått masse med spilletid, og det er viktig for oss trenere. Vi klarte målet vårt med å ha et lag i 1. div. og et lag i 2. div. Begge lagene klarte seg meget godt og vi var kun en seier fra og klare sluttspillplass i 1. div.

Vi vant Skandia cup etter en meget spennende finale mot Byåsen. Vi lå under 1 - 0, men etter at Marthe HF og Marthe E scoret et mål hver så vant vi 2 - 1. Den gleden som ble vist av alle når fløyta gikk, vil vi huske i mange år fremover.

Reisecupen i år gikk til Dalecarlia cup i Borlange. Opp mot 30 grader hver eneste dag med masse fin fotball og mye sosialt både på dagtid og kveldstid. Vi var vel ca 60stk fra Utleira som reiste nedover.
Det er helt magisk at så mange blir med når vi reiser på cup. Vi vil takke alle som var med for en uforglemmelig uke i Sverige. Vi endte på 5. plass totalt i cupen.

Gull i Puma og Flatås cup ble det også.

Det som er så positivt med den store gruppa vi har er alle de positive tilbakemeldingene vi får fra andre lag. Det å være gode vinnere er like viktig som og være gode tapere. Dette håper jeg vi fortsetter med. Det skal være morsomt å møte Utleira J96 både på og utenfor banen.

Vi trenere lærer noe av dere hver eneste gang vi er sammen, og det håper vi at dere gjør også.